×
0

Hoogwaardige laadpalen aanbieden

AK Load produceert sinds 2022 laadpalen voor de Belgische markt. In 2021 zijn we gestart met het merk Phoenix Contact, hét product om kwaliteitsvolle no-nonsens laadpalen te produceren.

We richten ons niet alleen op de vaste infrastructuurmarkt maar ook op de mobiele markt om een ​​zo groot mogelijk draagvlak te creëren.

Dat is de formule die we vandaag nog steeds hanteren als metaalproductie- en elektrische assemblagebedrijf. Deze 2 complementaire partners zorgen voor de perfecte oplossing in de EV wereld.

De doelstelling is kwalitatieve laadstations maken voor verschillende spelers op de markt. We zijn noch merk, noch partner afhankelijk. Dit zorgt ervoor dat we diverse toepassingen kunnen koppelen zoals loadbalancing, smart-charging en gebouwenbeheersystemen. We willen voor onze stakeholders een partner zijn in het groener maken van de elektrische toekomst.

Door voortdurend streven naar energie-efficiëntie en rekening houdend met de snelle marktevolutie, biedt AK Load een eigentijdse selectie aan van hardware en software met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.